Lenny Bijker' s fondsenwervingspagina

by Lenny Bijker for Netwerk Amsterdamse Helden (NAH)

Raised
 275
Target
 200

About my fundraiser

Helden Race Amsterdam 2013,

Ik loop voor het project Netwerk Amsterdamse Helden (NAH) omdat wij met een uw bijdrage meer jongerenprojecten kunnen ondersteunen. Het NAH ondersteunt jaarlijks tientallen jonge ondernemers bij de oprichting en organisatie van hun maatschappelijke projecten voor (risico)jongeren.

Amsterdamse Helden zijn echte helden! Ze gaan door het vuur voor hun jongeren. Ze staan letterlijk dag en nacht klaar voor ze klaar. Benieuwd naar deze helden en hun werk? Donateurs zijn van harte welkom om een dagje mee te lopen met het NAH (ook zonder hardloopschoenen)!

Ik zou het heel erg waarderen als u me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor Netwerk Amsterdamse Helden (NAH) en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.
Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Hartelijk dank voor uw hulp!
Lenny Bijker

News (0)

Donations ()

Make the first
Netwerk Amsterdamse Helden (NAH)
Het NAH is een platform voor jonge, creatieve, multiculturele jongerenprojecten en jonge ondernemers in Amsterdam die zich inzetten voor (risico)jongeren. Doel van het NAH is kennisuitwisseling bevorderen tussen diverse partijen die zich inzetten voor de jeugd. Amsterdamse Helden (de rolmodellen of pioniers die deze projecten ontwikkelen) kunnen o.a. bij het NAH terecht voor advies, ondersteuning bij het doen van aanvragen en persoonlijke coaching.