Virgil Tevreden' s fondsenwervingspagina

by Virgil Tevreden for Netwerk Amsterdamse Helden (NAH)

Raised
 752
Target
 200

About my fundraiser

Helden Race Amsterdam 2013,

Ik loop mee onder de vlag van het Netwerk Amsterdamse Helden (NAH) omdat ik door het NAH benoemd ben als Amsterdamse Held. Ik loop mee om geld in te zamelen voor mijn project Jongeren Die het Kunnen.

Jongeren Die het Kunnen biedt aan jongeren met gemeten laag IQ een naschoolse zinvolle dagbesteding op het gebied van sport, dans, muziek, en andere fysieksociale activiteiten. Naast begeleiding door vakexperts is er altijd een begeleider aanwezig met specifieke ervaring met deze groep. Deze begeleider waarborgt door zijn specialistische didactische kennis dat de jongeren door de activiteiten hun sociale vaardigheden ontwikkelen, meer eigenwaarde krijgen, en positieve voorstellingen krijgen van hun rol in de samenleving.
Meer info over Jongeren Die het Kunnen: http://www.jongerendiehetkunnen.nl/index.html

- Doneer je vanaf 25,- euro dan ontvang je een mooi shirt met het logo van Jongeren Die het Kunnen! -

Ik zou het heel erg waarderen als u me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor mijn project via het Netwerk Amsterdamse Helden (NAH) en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.
Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Hartelijk dank voor uw hulp!
Virgil Tevreden

News (0)

Donations ()

Make the first
Netwerk Amsterdamse Helden (NAH)
Het NAH is een platform voor jonge, creatieve, multiculturele jongerenprojecten en jonge ondernemers in Amsterdam die zich inzetten voor (risico)jongeren. Doel van het NAH is kennisuitwisseling bevorderen tussen diverse partijen die zich inzetten voor de jeugd. Amsterdamse Helden (de rolmodellen of pioniers die deze projecten ontwikkelen) kunnen o.a. bij het NAH terecht voor advies, ondersteuning bij het doen van aanvragen en persoonlijke coaching.